TV2 vil følge 7 ægteskaber i 7 år

Hannah og Silas fra den Evangeliske Frikirke i Randers er et af de syv par i TV2’s nye dokumentarserie.
Hannah og Silas fra den Evangeliske Frikirke i Randers er et af de syv par i TV2’s nye dokumentarserie.

Tv2 har taget hul på en ny dokumentarserie, som vil undersøge, hvad der får et ægteskab til at holde. Med syv udsendelser om året de næste syv år kan danskerne følge kærligheden hos syv forskellige ægtepar.
– Næsten 43 procent af alle ægteskaber ender i en skilsmisse i Danmark i dag, og derfor er det yderst relevant at se nærmere på, hvad der skaber det gode og holdbare parforhold, siger dokumentarredaktør på TV 2, Lasse Bjerre, i en pressemeddelelse.
Da producenterne ønskede et kristent ægtepar blandt deltagerne, rettede man henvendelse til Den Evangeliske Frikirke i Randers. Kirken gav udfordringen videre til Hannah Lundager og Silas Urban, som skal giftes den 7. december.
De to progammer den 13. og 20. november kl. 20.00 introducerer de syv par. I 2014 fortsætter serien med syv udsendelser i løbet af året.