60.000 gaver til Filippinerne

Franklin Grahams gaveprojekt ’Operation Christmas Child’ har sendt 60.000 skoæsker med gaver til Filippinerne.
Franklin Grahams gaveprojekt ’Operation Christmas Child’ har sendt 60.000 skoæsker med gaver til Filippinerne.

Godt en måned efter tyfonen Haiyans ødelæggelser kunne Franklin Graham sende 60.000 skoæsker med gaver fra ’Operation Christmas Child’ i USA til børn på Fillippinerne.
– Ved du, hvad disse gaver betyder for børnene? De betyder, at nogen elsker dem, og at Gud ikke har glemt dem, sagde evangelisten Franklin Graham, idet organisationen Samaritans Purse vinkede farvel til en Boeing 747. Flyet lettede fra John F. Kennedy lufthavnen i New York City lastet med gaver til fillipinske børn.
Foruden gaver som fx farveblyanter indeholder forsendelsen nødhjælp til tyfon-ofrene på Fillippinerne. Ialt 6.000 blev dræbt og 27.000 såret under tyfonen, som også fik 3,9 millioner til at flygte fra deres hjem.
Operation Christmas Child indsamlede de mange gaver til trods for modstand fra ateister. De ville hindre Samaritan’s Purse i at indsamle gaver på offentlige skoler, fordi skoæskerne også indeholder traktater med juleevangeliet, når de afleveres.
Bodil