Højskole-ophold bliver billigere

s2_lmhLuthersk Missions Højskoles elevstøttefond uddeler tilskud til eleverne på de næste to hold.
Luthersk Missions Højskole (LMH) i Hillerød har i mange år haft en elevstøttefond. Den har nu så mange penge, at forretningsudvalget vil give 3.000 kroner i tilskud til hver elev på efterårsholdet 2014 og 1.000 kroner til forårsholdet 2015. Til efteråret vil en elev kunne få et 5 måneders ophold på LMH for i alt 23.500 kroner.
Midlerne i elevstøttefonden er steget væsentligt, efter det blev fradragsberettiget at donere gaver til fonden for 2 år siden.
– Der er rigtig mange voksne og ældre i vores bagland, som ønsker, at de unge får mulighed for et ophold på LMH. Det, synes jeg, pengetilstrømningen til elevfonden viser, siger forstander Henrik Nymann Eriksen, som glæder sig over udviklingen.
Bodil