KFUM & KFUK satser nyt

Næstformand i hovedbestyrelsen i KFUM & KFUK, Henriette Lynderup.
Næstformand i hovedbestyrelsen i KFUM & KFUK,
Henriette Lynderup.

En arbejdsgruppe i KFUM og KFUKs hovedbestyrelse har sat fokus på en ny strategi for at tiltrække flere unge.
KFUM & KFUK har indset, at de har to hovedproblemer. 1. Man er for dårlig til at kommunikere ud, hvad det er, man gør i KFUM & KFUK. 2. Der er for få børn i KFUM & KFUK. Derfor er der nedsat en arbejdsgruppe i Hovedbestyrelsen, som skal identificere, hvad organisationen skal være kendt for i fremtiden. Man har skabt tre aktivitetsprofiler, hvor den første omhandler musik og performance, den anden fokuserer på lokalt engagement, og den tredje bliver festival og lejr.
Tidligere kommunikerede vi: ”Vi tror, vil du være med til det?”, siger næstformand i organisationen, Henriette Lynderup. Fremover skal det i højere grad være: ”Vi gør … kom og vær med, og mød og mærk vores værdier, tro og tanker.”
Jakob