Nye Sange og Salmer på vej

De nye sangbøger, Sange og Salmer, er nu ankommet fra trykkeriet og fylder op i lageret på Indre Missions Hus i Fredericia, skriver Indre Misssions Tidende.
Den nye fælles-sangbog for Indre Mission, Luthersk Mission, Evangelisk Luthersk Mission og KFS, er nu klar til afsendelse til de 28.000, som har lavet forudbestillinger. I alt ligger mere end 46 tusinde sangbøger, melodibøger, koralbøger og skærmpræsentationer fordelt på 49 paller på lageret i Fredericia.
På udgivelsesdatoen den 7. marts indbyder Forlagsgruppen Lohse til en lille reception på Indre Missions Hus på Korskærvej i Fredericia kl. 14-16, hvor alle er velkomne. Her kan man høre om den mere end ti år lange proces fra idé til udgivelse og prøve-synge nogle af sangene.
Sangbogen skulle have været klar til udgivelse – og julesalg – fra 1. november sidste år, men trykkeriet havde ikke leveret den høje kvalitet, man forventede. Derfor måtte Forlagsgruppen Lohse bestille et nyt oplag i væsentlig bedre kvalitet, men nu er forlaget både glade for og stolte af resultatet, siger forlagschef Vibeke Sode Hjorth.
Bodil