41 rejseledere på kursus

s12_rejseledereLørdag den 8. marts deltog 41 rejseledere fra Felix Rejser i et kursus på Indre Missions Hus i Fredericia.

– Hvad gør man, hvis guiden fortæller noget, der er forkert – eller slet ikke gider sige noget? Og hvad gør man, når der opstår sygdom, eller bussen bryder sammen?
De garvede rejseledere øste ud af deres erfaringer, og de nye kunne spørge og opbygge nyttige netværk.
På billedet ses rejselederne – med destinationen i parentes:
Fra venstre: Pia og Henrik Bak Jepsen (Wien og Bratislava), Herdis og Bent Jakobsen (Slesvig og Frisland), Allan og Bente Graugaard Nielsen (Israel og Luthers fodspor – menighedsrejse), Leif og Karin Thyssen (Karin i rødt bag Leif), (Berlin og Potsdam, Normandiet og Paris samt Madeira), Peter og Bodil Lanting (Holland), Vibeke og Bjarne Hvidberg (Nordkap og Norge – korrejse), Karin og Ole Weber (Norge – korrejse), Grethe og Henning Hansen (Norge – fjord, fjeld), Hanne og Gert Kruse (Rumænien og Ungarn), Grethe og Egild Kildeholm Jensen (Bornholm), Stig og Rhoda Christensen (Tyskland – Luther), Mette og Frede Ruby Østergaard (Grønland), Dorthe og Kurt Dalsgaard (Øresund rundt), Johan Schmidt Larsen, (Tyskland – Wittensee – kør-selv /retræte), Henrik Klitlund Nielsen, Felix Rejsers direktør, Irene og Niels Peder Nielsen (Rom og Assisi), Hiddi Højgaard (Færøerne), Per Søgaard og Bjarne Gertz Olsen (Indien), Ninna Toft Rasmussen (Toppen af Afrika), Carsten Vang (Cypern), Ulla Elmquist, Birgitte og Lars Frølund Kristensen, Morten Rønne Nielsen, Hans-Ole Bækgaard, Filip Torp Kildeholm (bag Lars), Leif og Hanne Toft og Holger Haldrup (forskellige rejser til Israel).
Bodil