Apostolsk camping flytter til uge 28

En af årets hovedtalere bliver Glyn Barrett fra Audacious City Church i Manchester, England.
En af årets hovedtalere bliver Glyn Barrett fra Audacious City Church i Manchester, England.

Normalt ligger de tre store sommercamps – Oase, Pinse og Apostolsk – i uge 29. Men til sommer skifter apostolernes sommercamp til uge 28.

I mange år har de tre store kristne sommercamps ligget i præcis den samme uge i sommerferien – uge 29. Det har bl.a. betydet, at deltagere, som gerne ville have det bedste fra flere camps, ikke har kunnet nå mere end én.

Men i år skifter apostolerne deres sommercamp til uge 28. Det er fra den 5. til den 11. juli.
Dermed håber SommerCamp i Kolding at tiltrække flere gæster.
– Vi fortsætter med at udvikle campens mange spændende elementer og inviterer derfor til både fællesskab, tilbedelse og undervisning for alle aldersgrupper, siger Jacob Viftrup, som er lejrleder.
– Vi inviterer også til konferencedage med inspirerende forkyndelse af gæstetalere, som bygger voksende missionale menigheder, der gør en forskel i deres byer.

Engelsk gæst

– Mange ser frem til et gensyn med Glyn Barrett fra Audacious City Church i Manchester, England. Glyn var med os i 2011, og vi glæder os til at møde ham igen. Glyn er en dygtig formidler og en passioneret efterfølger af Kristus, der på få år har formået at plante en levende og voksende kirke i Manchester, fortæller Jacob Viftrup.

Passion
Jacob Viftrup
Jacob Viftrup

Temaet for 2014 er “Passion”.
– Passion for Gud og passion for mennesker. Passion må være det, som driver os som efterfølgere og som lokale kirker til utrætteligt at videregive vores tro på den korsfæstede og opstandne Jesus.
Vi kan ikke holde op med at fortælle om det, vi har set og hørt, er Peter og Johannes’s svar til det jødiske råd som ville forhindre dem i at fortælle om Jesus.
Sommercamp arrangeres af netværket af Apostolske Kirker i Danmark, men sommercamp er åben for alle interesserede.
Campen foregår i den smukke højskolepark og i Kongreshallen, hvor der hver dag er en række møder og masser af moderne lovsang.
Henri