Homogruppe må uddele foldere – abortmodstandere må ikke

Abortmodstandere hævder, at de er udsat for censur, idet ledelsen af Wilson High School i Washington har forbudt deres folder – men giver grønt lys for en homo-gruppes.
– Der er helt klart tale om dobbeltmoral her, siger Kristan Hawkins fra Students for Life (SFL) of America til The Christian Post. Den lokale leder af SFL, Bryce Asberg, mener, at der er tale om censur fra skolens side. SFL måtte kæmpe for at kunne holde en lysfest og en mindedag. Derimod opfordrede skolen homo-gruppen til at holde netop denne type arrangementer.
– Vort budskab er mere kontroversielt, men det giver dem ikke ret til at blokere det, hævder Asberg.
De forbudte foldere indeholder et citat af Ronald Reagan, som siger: ’Jeg har bemærket, at alle aborttilhængere er folk, der allerede er blevet født’ og oplysningen om, at ’en tredjedel af vor generation mangler’ siden indførelsen af fri abort.
På universitetet i Alabama har SFL-gruppen oplevet diskrimination mod deres plakat. ’Det ville aldrig ske for en homo-retsgruppe, for så ville de få hele homo-lobbyen på nakken’, hævder Hawkins.
Bodil