Hvad sagde Jesus under middagen Skærtorsdag?

Jonas H. Petersen
Jonas H. Petersen

Det spørgsmål har sangeren Jonas H. Petersen besvaret i sangen Kvantespring, som han kalder en fiktiv tale.
I 2011 strøg hans første sang ind på førstepladsen på iTunes danske albumliste og blev kåret som årets album. Siden udkom Vision, der begejstrede publikum og anmeldere.
Af Bibelselskabet blev han opfordret til at fortolke Markusevangeliet. Kunstneren forstillede sig, hvad Jesus ville have sagt til sine disciple under middagen skærtorsdag.
– Det er en peptalk til disciplenes tro og tvivl. For mig var det vigtigt at få det vanvittige i budskabet om genopstandelsen med! siger Jonas.
Sangen Kvantespring, der udkom den 14. april, handler om at kaste sig ud på 70.000 favne vand og have troen som modgift til tvivlen. Man kan høre Kvantespring gratis en måned efter udgivelsen på bibelselskabet.dk/lydspor, købe den via iTunes eller lytte til den via streamningtjenester.
Under overskriften Lydspor fra Bibelen lancerer Bibelselskabet i anledningen af dets 200 års jubilæum 12 sange skrevet af kendte musikere, bl.a. Søs Bjerre og Anne Linnet. Til november samles sangene på et album, og overskuddet går til et hiv-projekt i Swaziland.
LØJ