Paneldebat om skabelse

Asger Højlund
Asger Højlund

På KFS’s påskelejr 2014 d. 12.-16. april arrangeres søndag eftermiddag en paneldebat med temaet: Hvordan skabte Gud?
Panelet er sammensat af fire personer, som alle er kristne og tror, at Gud har skabt verden. Men de er ikke enige om hvordan. Panelet vil tage udgangspunkt i spørgsmålene: Hvordan skal skabelsesberetningen forstås, og er den forenelig med moderne naturvidenskab? Kan man sige noget begavet om naturvidenskaben med udgangspunkt i Bibelen, eller handler den udelukkende om troen på Gud?
Paneldebattens fire deltagere er: Stefan Lööf, repræsentant i AiG (Answers in Genesis) DK, Peter Langborg Wejse, ph.d. i biologi, Asger Højlund, dr. teol. og Daniel Henoch Rasmussen, BA i teologi. Paneldebatten arrangeres af KFS (Kristeligt Forbund for Studerende) for at informere og opmuntre de studerende til selv at tænke videre og dykke ned i Guds skaberværk gennem bibel, intelligens og liv.
Krista