Stod Jesus legemligt op af graven?

Professor Peter V. Legarth
Professor Peter V. Legarth

Professor Peter V. Legarth underviste fredag den 4. april om emnet: ’Jesu korporlige opstandelse – falsum eller faktum?’ i forbindelse med Teologiens Døgn.

Peter V. Legarth fra Menighedsfakultetet gav i forbindelse med arrangementet ‘Teologiens Døgn’ sit bud på det altafgørende spørgsmål: Stod Jesus af Nazaret op fra de døde? Altså helt bogstaveligt med kød og knogler, hud og hår? Og har spørgsmålet nogen betydning?
Teologiens Døgn er et årligt tilbagevendende arrangement, som skal vise, hvordan teologien influerer almindelige menneskers hverdag. Samtidig har Teologiens Døgn som formål at styrke interessen for de studier, der beskæftiger sig med teologi og religionsvidenskab.
Ved Teolgiens Døgn medvirkede også Bibelselskabets generalsekretær, Morten Thomsen Højsgaard, der sammen med biskop Tine Lindhardt og professor Per Ingesmann fortalte om de 12 bibeltekster, som Bibelselskabet har udvalgt til at fokusere på i jubilæumsåret.