World Vision vil alligevel ikke ansætte homofile

Richard Stearns er præsident for World Vision i USA.
Richard Stearns er præsident for World Vision i USA.

Den store kristne nødhjælpsorganisation World Vision annoncerede sidste mandag, at man ville ansætte ’kristne i homofile ægteskaber’. To dage senere indrømmede bestyrelsen, at de havde begået en fejl.

Både kristne organisationer og enkeltpersoner som fx. evangelisten Franklin Graham udtrykte chok over holdningsændringen til fordel for homofile hos World Vision.Derfor skrev præsident Richard Stearns to dage senere et brev til venner og bidragydere.
– Bestyelsen erkender, at de har begået en fejl og har valgt at vende tilbage til vores gamle regler for adfærd, som kræver seksuel afholdenhed af alle enlige ansatte og troskab i det bibelske ægteskab mellem en mand og en kvinde.
Stearns vedkendte sig samtidig ’det bibelske syn på ægteskabet’ og undskyldte den forvirring, som den tidligere beslutning havde ført til.
Hele brevet kan læses i Christianity Today.
Bodil