Ny formand for Kristelig Handicapforening

s2_små_thomas_bjerg_mikkelsen

Indre Missions generalsekretær, Thomas Bjerg Mikkelsen, er valgt som ny formand for Kristelig Handicapforening.

Gennem mange år har Thomas Bjerg Mikkelsen fulgt arbejdet i Kristelig Handicapforening – siden han som ung flyttede til Kolding og var ansat på et center for senhjerneskadede. På bestyrelsesmødet d. 8. maj blev han valgt som ny formand.

– Det blev tydeligt, at det er vigtigt med et kristent hjem for handicappede. Alle har grund til at støtte Kristelig Handicapforening, fordi handicappede er en del af fællesskabet og samfundet – og derfor også et fælles ansvar, siger Thomas Bjerg Mikkelsen, der ser et stort potentiale i foreningens udgangspunkt – det kristne livs- og menneskesyn:

– Vi har en unik tilgang til livet, som rigtig mange mennesker savner og sukker efter – det kristne menneskesyn, som respekterer mennesket ubetinget, som det er. Mennesker går ned med stress over det elitære menneskesyn, hvor værdien af mennesker afhænger af, hvor meget de kan producere, lyder det fra den nye formand.

En af de første meget konkrete opgaver for den nye formand og bestyrelsen bliver at ansætte en ny landsleder som efterfølger for Ellen Hessellund Mikkelsen, der stopper som landsleder 1. juni.

Lisbeth