Californien: Kristen student afslører skolens censur

Brook Hamby trodsede censuren på en high school i  Californien, da han talte om sin tro ved afgangsceremonien.
Brook Hamby trodsede censuren på en high school i
Californien, da han talte om sin tro ved afgangsceremonien.

Brook Hamby fra Californias Brawley Union High School talte ved dimissionsfesten om sin tro, selv om han tre gange fik forbud mod det.
– Før jeg kom hertil idag, har jeg fremlagt tre udkast til min tale, men de blev alle afvist, fordi jeg gerne ville tale til jer om det, der inspirerer mig, nemlig min kristne tro, sagde Brook.
Du vil ofte få et ’Nej’, og du vil få besked om at gøre ting, som du ikke ønsker at gøre. Her i livet vil du blive bedt om at gøre ting, som er imod din samvittighed og dit ønske om at gøre det rette, sagde studenten. Derpå citerede han Bibelen, som han kaldte ’Den største bestseller nogensinde’, og læste fra Mat. 5:13 ”I er jordens salt…”
Bodil