Ny viceskoleleder i Kolding var missionærbarn i Sydamerika

Lykkegårdskolens nye viceleder Simon Ari Marker Pedersen underviser i naturfag og ses her midt i et forsøg med æg.
Lykkegårdskolens nye viceleder Simon Ari Marker Pedersen underviser i naturfag og ses her midt i et forsøg med æg.

Den kristne friskole Lykkegårdskolen i Seest, Kolding, har ansat Simon Ari Marker Pedersen som naturfagslærer og vicechef.
Den 39-årige Simon Ari Marker Pedersen fra Skjern skal være ny viceskoleleder for den kristne friskole i Kolding fra 1. august.
Simon Ari Marker Pedersen er født i Danmark, men flyttede til Sydamerika som teenager og boede der i fem år, mens hans forældre var missionærer. Han er uddannet fra Haderslev Seminarium og mangler den afsluttende opgave, inden han er master i naturfags didaktik (undervisningslære red.) fra Århus Universitet.
Simon har været både efterskole- og folkeskolelærer, formidler i Randers Regnskov og har desuden undervist lærerstuderende på UC syd i biologi. I dag er han specialklasselærer på Specialcenter Vest i Ringkøbing og præst i Skjern Pinsekirke. Efter sommerferien flytter familien tilbage til Kolding, hvor de har boet i to omgange. Sidst de flyttede derfra var i 2009.
Den nye viceskoleleder har fem børn sammen med sin lærerkollega, hustruen Kristina, som han er gift med på 19. år.
Bodil