En god måde at holde ferie på for en familie

Tabita og Tanja får sig en kvinde-til-kvinde snak, mens børnene er godt beskæftigede.
Tabita og Tanja får sig en kvinde-til-kvinde snak, mens børnene er godt beskæftigede.

Tabita Aas havde taget sin mand Meik og deres to børn Grace og Natanael med på Sommercamp i Mariager.

– Det er jo en fantastisk måde at holde ferie på, når man er en børnefamilie. Børnene nyder at være til de mange aktiviteter, der er for børn i forskellige aldre. Vores er med i Mini-Guf, hvor temaet er Peter Pan og Korset. Og selv har jeg været til kvindeseminar.
– Hvad har været det bedste for dig?
– Charlotte og Steve Gambills undervisning. Det er autentiske folk, som giver os en reminder om at leve gudslivet også i familien. Jeg har tidligere været med som barn og teenager, men det er første gang, jeg er med som voksen, og jeg nyder det! Og vi er mange, det er rekord-år. Der er ikke plads til alle deltagerne i år, fortæller Tabita Aas, som til daglig er PR-medarbejder i en virksomhed.

Ikke campist, men…

Tabita følges på pladsen af Tanja Nielsen, som også er fra Aalborg.
– For mig er det første gang, jeg er med. Jeg plejer ikke at bryde mig om campinglivet, så jeg har altid valgt sommercamp fra. Men i år var der så mange af vores venner, som skulle med. Faktisk er der vist 200 med fra Citykirken i Aalborg, hvor vi kommer. Vi så VM i fodbold på storskærm.
– Hvordan trives børnene?
– De stortrives. Især de mindste. Og de store er bare væk hele tiden. Der foregår så meget spændende for dem. Og det er jo vigtigt, at de lærer om Guds ord. Her sker det på en sjov måde med en masse leg. Når de kommer hjem, synger de nye sange, som de har lært.
Henri