Religionernes Dag 11. september

’Religionernes Dag 2014’, som foregår på Københavns Universitet, Amager, den 11/9, sætter fokus på forholdet mellem skole og kirke, brugen af Bibelen i skolen før og nu samt de øvrige verdensreligioners hellige skrifter, skriver Bibelselskabet.
Der vil bl.a. være foredrag om ’Det hellige samt helligskrifternes brug og betydning’ ved lektor Morten Warmind og ’Synet på Koranen som helligskrift i islamisk tradition’ ved professor Thomas Hoffmann.
Om eftermiddagen er der bl.a. foredrag om de østlige religioners helligskrifter, og generalsekretær ph.d. Morten Thomsen Højsgaard fra Det Danske Bibelskab vil sammen med forskningslektor ph.d. Niels Reeh og cand.mag Andreas Bauman tale om ’Skriften på væggen. Nye tal om tro i skole, kirke og hjem’ ud fra en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse.
Bodil