Sognepræst indspiller børne-cd

’Jeg er tryg hos dig. Små sange om en stor Gud’ hedder en sangbog, som udkom i efteråret.  Nu er der udkommet en cd af samme navn.
’Jeg er tryg hos dig. Små sange om en stor Gud’ hedder en sangbog, som udkom i efteråret.
Nu er der udkommet en cd af samme navn.

»Jeg er tryg hos dig«, »Vor Gud er så stor« og »Grøn som en abe« er med på en ny cd, som sognepræst Anders Grinderslev har indspillet. Alle børnesangene er med i sangbogen »Jeg er tryg hos dig – små sange om en stor Gud«.
Forlagsgruppen Lohse udgav i efteråret sangbogen ’Jeg er tryg hos dig – små sange om en stor Gud’, som er illustreret af kunstner Gertrud Hjelm Kongshøj. Den er lavet i kraftigt pap, så også de mindste kan bruge den.
– Flere kunder har efterspurgt en cd til sangbogen, så de kunne lære de nye sange at kende, fortæller forlagschef Vibeke Sode Hjorth. ”Det behov ville vi gerne imødekomme, og heldigvis var Anders Grinderslev frisk på opgaven”. Sognepræsten har sammen med to af sine sønner indspillet cd’en med Lisbeth Due Gonge som solist på de fleste af sangene.
Bodil