Fredsvagt for Israel på Christiansborg Slotsplads

En gruppe kristne skiftes til at holde fredsvagt for Israel med bøn og flag foran Christiansborg.
En gruppe kristne skiftes til at holde fredsvagt for Israel med bøn og flag foran Christiansborg.

En gruppe kristne skiftes til at holde fredsvagt for Israel på Christiansborg Slotsplads. Dag efter dag står de der for at markere, at mange kristne støtter Israel. De har været der dagligt, siden den aktuelle krig brød ud.
De har haft mange gode oplevelser med det. En dag standsede en bus med 50 turister fra Israel. De to grupper velsignede hinanden og gav sig ud i sang og israelsk folkedans til stor glæde for folk på pladsen.
Og så dækker de slotspladsen med Guds ord. Ligesom jøderne lægger skrevne bønner ind i revnerne ved Grædemusen, så graver fredsvagterne skriftsteder ned mellem brostenene på Christiansborg Slotsplads.
Bjarne Nederby Jessen