Kristen mandekonference på Flyvestation Aalborg

Programmet for mandekonferencen lokker bl.a. med muligheden for at se et Herkules fly og spise masser af spareribs.
Programmet for mandekonferencen lokker bl.a. med muligheden for at se et Herkules fly og spise masser af spareribs.

– Er der plads til de maskuline værdier i samfundet, i kirken og i familien, spørger 11 kristne organisationer, som arrangerer en mandekonference i Aalborg den 30. august.
I erkendelsen af, at mænd har brug for at styrke deres maskuline identitet, tilbyder konferencen flere aktiviteter i samarbejde med flyvestation Aalborg, fx. udspring fra springtårn, forhindringsbane og at se et Herkules fly og en redningshelikopter på nært hold. Der vil også være mulighed for at opleve fede biler og købe sig til en racertur – dog kun som passager. Overskuddet går til Soldatermissionens rekreationshjem.
På mandekonferencen vil man også skabe ’Det engelske parlament’ med mulighed for at deltage i en højlydt diskussion. Blandt de mere stilfærdige aktiviteter er muligheden for at deltage i ’Walk and talk’, hvor man under en gåtur kan drøfte et af konferencens foredrag.
Blandt foredragsholderne er cand.scient.pol, politiker, byrådsmedlem og folketingskandidat Daniel Toft Jakobsen.
Bodil