Hestlund vil mixe fællesskab med faglighed
Hestlund Efterskole vil kombinere det bedste fra to verdener – eleverne skal nyde fællesskabet, men også lære meget mere på de nye linjer om fodbold på seriøst niveau eller viden om ’Gastronomi & Ernæring’.
Samtidig møder eleverne kristne voksne, som gerne står ved deres holdninger og møder de unge, hvor de er, til en snak.
– Opskriften på det gode efterskoleophold er krydret med fællesskab, holdning og fokus på læring – og bagefter har eleven et godt afsæt til fx et liv som fodboldspiller eller gastronom/ kok, siger forstander Johannes Pedersen.
Fodboldlinje med professionelle
Går din søn efter at blive en passioneret fodboldspiller og spille på ambitiøst niveau?
På Hestlund Efterskole åbner man en helt ny fodboldlinje fra 2015, og allerede på Efterskolernes dag den 28. september kan han prøve kræfter med en særlig fodbold-event.
Fodboldlinjen er for drenge, og her kan eleverne sparke efter nye mål sammen med en certificeret DBU-træner og lærer. De får chancen for at lære om scoringens finesser eller forsvarets forudsætninger – de kommer i super form – til fodbold og fællesskab.
Tanken er at skabe en hverdag så tæt på en fodboldspillers som muligt, samtidig med at spillerne også passer skolen.
Fællesskab og fightervilje bliver nøgleord, og Hestlund Efterskole satser på et samarbejde med den professionelle fodboldverden.
Professionel kok
Linjen med Gastronomi & Ernæring er en rejse i den gastronomiske verden.
Nogle dage skal eleverne forberede maden til alle elever på skolen og til mange ved større arrangementer.
Andre dage arbejder de med emner som fx ernæring, præsentation, smag og sanser, råvarer, sund mad osv.
Der er seks pladser til 10. klasses elever – og en kok og en køkkenleder til at undervise.
Henri.