Kristen højskole fylder 75 år

s2_Kolding Internationale Højskole med søKolding Internationale Højskole i Kolding kan i år fejre 75 års jubilæum. Det fejres bl.a. med en elevdag den 19. september og reception den 20. september.

Højskolen blev oprettet af Apostolsk Kirke lige før 2. verdenskrig. Flere tusinde elever – også fra udlandet – har gennem årene tilbragt et halvt år eller mere på højskolen. Mange elever er i dag ledere rundt om i verden. Højskolen er i dag uafhængig, men fortsat knyttet til især Apostolsk Netværk. Den ledes af en bestyrelse, der vælges af et bredt repræsentantskab.
Fredag d. 19. kan specielt de tidligere elever og medarbejdere møde hinanden igen. Det begynder ved kaffetid, hvor den nuværende og den tidligere forstander, Sigbjørn Sørensen og Bent Christiansen, byder velkommen. Derefter samles årgangene hver for sig, og om aftenen er der forskellige indsalg, lovsangs-aften og café.
Lørdag er der så officiel reception også for alle andre kl. 15-18 med kagebord og festtaler, netværk og udstillinger. Og senere kan man tilmelde sig og betale for at være med til en international banket med diverse kunstneriske indslag.
Henri.