Nyansatte i Silkeborg Oasekirke

Jesper Winberg (til venstre) er ansat som sekretariatsleder, og Søren Lorensen skal være musikalsk leder og arbejde med de unge i Silkeborg Oasekirke.
Jesper Winberg (til venstre) er ansat som sekretariatsleder, og Søren Lorensen skal være musikalsk leder og arbejde med de unge i Silkeborg Oasekirke.

Silkeborg Oasekirke har netop ansat to nye medarbejdere. Jesper Winberg bliver kirkens sekretariatsleder, mens Søren Lorenzen er ansat i en kombinationsstilling som ungdomsmedarbejder og musikalsk leder.
Jesper Winberg har været ansat som afdelingsleder i Jobkompagniet under Silkeborg Kommune de seneste syv år. Før det har han blandt andet arbejdet som erhvervsmægler, økonomichef og projektudvikler. Han har i flere år været frivilligt engageret i kirken, senest som menighedsrådsformand.
Jesper Winberg er 47 år og bor i Voel sammen med hustruen Karin, der er folkeskolelærer, og deres tre børn. Han vil fortsat være tilknyttet sin tidligere arbejdsplads, Jobkompagniet, som konsulent.
Samtidig ansætter menighedsrådet i Silkeborg Oasekirke den 24-årige Søren Lorenzen. Han er gift med Katelyn og vil pendle til jobbet fra sin bopæl i Risskov. Ved siden af arbejdet i kirken er Søren Lorenzen teologistuderende på Aarhus Universitet.
Udover selv at spille til nogle af gudstjenesterne får Søren Lorenzen ansvar for at finde, udvikle og inspirere sangere og musikere. Samtidig skal han være med til at sikre et attraktivt ungdomsmiljø i kirken.
Bodil