Bøn for Jerusalems Fred i København

Betina Enemark
Betina Enemark

Den 5. oktober var Dagen til bøn for Jerusalems Fred verden over. I Danmark blev dagen markeret bl.a. på Christiansborg Slotsplads.

Israels ambassadør Barukh Binah kom og talte om, at Israel ønsker at forstå sine naboer og at skabe og leve i fred. Han lagde vægt på, at det måtte være muligt – især i Israel.

Rådhuspladsen optaget

– Vi er blevet spurgt: ’Hvorfor Christiansborg Slotsplads?’ Det var den plads, vi blev tildelt af Københavns Kommune, da Rådhuspladsen var optaget. Men det er en smuk plads, og på skulpturen af Christian den XII på Slotspladsen står der: ”Folkets kærlighed. Min Styrke”.
Vi vil gå det skridt længere og med et hjertesuk udtale, at vi i vores hjerter må vide og stå for: ”Guds kærlighed. Folkets styrke”, skriver Betina Enemark, som er strategisk konsulent for Breakthrough In God’s Vision for Israel and People.     Bodil

Omkring 30 var med til bøn på Christiansborg Slotsplads.
Omkring 30 var med til bøn på Christiansborg Slotsplads.