Evangeliets kraft blandt muslimer

falkTirsdag eftermiddag den 7. oktober 2014 taler Hannah og Egon Falk i Citykirkens Seniorklub, Viborgvej 173 i Aarhus. Emnet er: Evangeliets kraft i muslimske lande.

Missionærparret Egon og Hannah Falk har siden 1974 haft relation til Tanzania. De er stiftere og daglige ledere af ”New Life Outreach” – NLO, hvis primære opgave har været at formidle evangeliet i Tanzania i ord og i gerning.
De har startet landbrugsprojekter og sørger for den daglige drift af en skole med 600 børn. Desuden driver de Academy Of Leader-ship, som oplærer præster og ledere til de mange nye kirker i landet. I 2001 åbnede de et børnehjem for 25 forældreløse piger.
I de år parret har været i Tanzania, har de set utallige mirakler, tegn og undere: Blinde ser, døve hører, stumme taler, lamme går, kræft- og aids-syge oplever øjeblikkelige helbredelser.
De har nok talt til over flere millioner afrikanere, og mindst en million er blevet kristne igennem deres arbejde. Hannah og Egon Falk arbejder på tværs af kirkekulturer og derfor været til stor glæde og inspiration for kirkerne i landet.
Også de nationale nyhedsmedier rapporterer ofte meget positivt fra Hannah og Egon Falks arbejde.