Firmaer vil ha’ gospel og fællessang til deres julefrokost

Flere og flere firmaer efterspørger gospelsang til deres julefrokoster.
Flere og flere firmaer efterspørger gospelsang til deres julefrokoster.

Efterspørgselen på gospelsang ved julefrokoster er større end nogensinde. Selv ministerier på Christiansborg bestiller fællessang, fortæller Jakob Gunnertoft fra Gospelmusik.dk
Hos landets største udbyder af musikalsk teambuilding, Gunnertoft Booking & Management, har man svært ved at følge med efterspørgslen på gospelsang i forbindelse med firmaernes julefrokost.
– Vi har ikke oplevet noget lignende siden starten i 2006. Selv flere af de tunge ministerier på Christiansborg har i år bestilt fællessang som et underholdende indslag i deres julefrokost. Men ellers er det alle typer af virksomheder lige fra vognmænd til advokater, som vil synge gospel, siger Jakob Gunnertoft.
Han peger på, at fællessang efterhånden er gledet helt ud af vores samfund og måde at være sammen på. Derfor bliver mange overvældet og overrasket over, hvor opløftende det kan være som gruppe at synge sammen.
– Og når vi så kobler sangen med klap, trin og humor, så har du opskriften på en sammenrystende og god oplevelse med kollegerne, slutter Jakob Gunnertoft.
Bodil