Hillsong kampagne samler tusinder i New York

Brian Houston var for nylig på uventet besøg i Hillsong-kirken i København.
Brian Houston var for nylig på uventet besøg i Hillsong-kirken i København.

Den australske megakirke holder konference i Madison Square Garden 16.-18. oktober.

Hillsong holder sin ’No Other Name’-kampagne i The Theater i New York City’s Times Square, hvor der er 5.600 siddepladser.

Kampagnen har fået samme navn som lovsangsgruppen Hillsong Worships’ sidste album. ’No Other Name’, (intet andet navn) er baseret på Apostlenes Gerninger 4:12. Her beskrives Jesus som den eneste, der kan frelse.
– Der er intet andet navn, hvorved mænd og kvinder kan finde frelse, mening med livet og evig fest hjemme hos Gud, forklarer lovsangsgruppen.

På venteliste

Pastorerne Brian og Bobbie Houston holdt også en to-dages konference i New York i 2013. Den samlede efter sigende næsten 7.000 mennesker i Radio Music Hall.
Der er ikke plads til helt så mange i teateret i Madison Square Garden. Alle billetterne meldtes udsolgt allerede en uge før konferencen, men interesserede opfordres til at skrive sig på en venteliste i tilfælde af afbud.

Talerlisten

På dette års to-dages konference i New York taler ægteparret Houston samt den lokale Hillsong-kirkes præst Carl Lentz. Desuden medvirker Christine Caine, der er leder af A21-Campaign, som bekæmper menneskehandel.
Der vil være musik ved Hillsongs egne grupper, Worship, United og Young & Free. Også pastor Judah Smith medvirker som gæsteprædikant.

For alle lokale kirker

– Hillsong-konferencen handler om dig og din kirke. Det handler om at se nationer forvandlet gennem den lokale kirkes indflydelse. Det handler om personlig opbyggelse og at lytte til Gud, om at øve retfærdighed og elske andre. Det handler om at trække sig tilbage for at blive forfrisket og inspireret – sammen, forklarer arrangørerne.
Hillsong kirken blev grundlagt i Sydney, Australien af Brian og Bobbie Houston i 1983. Den er tilknyttet The Australian Christian Churches.
Der findes nu Hillsong-kirker i mange lande, og tv-programmer fra Hillson Television kan ses i 160 lande verden over.