Nyansatte i Caritas Danmark

Hannah Holst Kragelund, (tv), er ny administrationschef, og Lykke Blentved Nielsen er ny bogholder hos Caritas.
Hannah Holst Kragelund, (tv), er ny administrationschef, og Lykke Blentved Nielsen er ny bogholder hos Caritas.

Hannah Holst Kragelund er pr. 1. oktober administrationschef i Caritas Danmark, Den Katolske Kirkes humanitære organisation. Samme dag tiltræder Lykke Blentved Nielsen som bogholder og medarbejder i Caritas’ økonomiteam.
Stillingen som administrationschef er nyoprettet i forbindelse med en ny ledelsesstruktur på Caritas’ sekretariat. Hannah Holst Kragelund (36) er jurist og kommer fra en stilling som overenskomstchef i Dansk Arbejdsgiverforening.
Sammen med generalsekretær Jann Sjursen udgør Hannah Holst Kragelund den øverste, daglige ledelse i Caritas og har ansvaret for personaleledelse, økonomi og administration.
Samme dag tiltrådte Lykke Blentved Nielsen (48) som bogholder. Hun har tidligere været kontorfuldmægtig i den folkekirkelige stiftsadministration for Lolland Falsters Stift og regnskabsmedarbejder i revisionsfirmaet Deloitte.
Bodil