Nyvalgte i KDs hovedbestyrelse

Prof. Peter Øhrstrøm, SDU, fik flest stemmer ved HB-valget.
Prof. Peter Øhrstrøm, SDU, fik flest stemmer ved HB-valget.

På Kristendemokraternes landsmøde blev følgende ti personer valg til hovedbestyrelsen i forhold til stemmetal:
1. Peter Øhrstrøm, Aalborg, 2. Michael Jensen, Svendborg, 3. Anne-Marie Andersen, Vestjylland, 4. Niels Møller Jessen, Strandelhjørn, 5. Inge-Marie Jensen, Esbjerg, 6. Henri Nissen, Christiansfeld, 7. Henning Østergaard, Næstved, 8. Patrik Näsfors, Aalborg, 9. Jens Ole Madsen, Fyn, 10. Bjørn Suadikani, Odense. Desuden indtræder Leif Thyssen, Skjern, som 1. suppleant, da et af de øvrige 10 valgte HB-medlemmer (fra ulige år) har trukket sig. Desuden består HB af 10 storkredsformænd. Og arkitekt Jørn Bork indtræder som repræsentant for Sydjyllands storkreds, da formanden nu også sidder som valgt medlem.
red.