Bedemaraton i Haderslev

Lørdag den 15. november kl. 9 starter en 24 timers fælleskirkelig bedemaraton i Luthersk Missions Hus i Storegade i Haderslev. Her er særlig fokus på den lidende kirke.
– Vi har lige haft ’Stafet for livet’ i Damparken, og så fik jeg den idé, at vi også kunne holde et bedemaraton for den lidende kirke, fortæller LM’s formand Kim Jensen. Der er brug for en bevidstgørelse om emnet, mener han.
Derfor har han inviteret de kirker og organisationer, som normalt samles til Alliance-bedeugen i januar, til et ekstraordinært arrangement. Dansk Europamission, Åbne Døre og Norea Radio Danmark vil lave hvert sit powerpoint-oplæg om kristne i nogle af de lande, hvor troen koster mest.
Der vil være svag underlægningsmusik og mulighed for at tænde et lys under hele bededøgnet.
Bodil