Foredrag på MF svarer på angreb mod kristendommen

Kurt Christensen holder foredrag på Menighedsfakultetet i Aarhus om kristendommens sandhed på ’Spotlight’ fredag den 14. november kl.19-23.
På Menighedsfakultetets Center for Kristen Apologetik (CKA) vil man begrunde og forsvare den kristne tro og vise, at mange af de indvendinger, som rettes med troen og Bibelen ikke holder vand.
Derfor arrangerer CKA foredragsrækker og såkaldte ’Spotlights’ . Her mødes teologi, kirke og unge i år til foredrag med temaet: ’Kristendommen – en forsvarlig tro’. Efter Kurt Christensens foredrag kan deltagerne vælge sig ind på et af tre seminarer: ’Findes Gud i den virkelige verden?’ – ’Hvorfor netop Jesus?’ og ’Bibelens troværdighed’. Aftenen slutter med uformel café, hvor der er god tid til at snakke videre om de behandlede emner.
Enhver er velkommen, og der er fri entré.
Bodil