Postkort til Obama skal føre til frigivelse af pastor Saeed i Iran

Menneskeretsgrupper, som støtter Saeed Abedini, opfordrer nu folk til at købe og sende kort til Obama med opfordring til at kræve præstens frigivelse fra fængslet i Iran.
Kortene har et fortrykt budskab til præsidenten, som lyder: ’En mand i din stilling har fået stor magt og ansvar for at repræsentere enhver amerikaner, hvad enten han er hjemme eller i udlandet. Vær så venlig at holde dit eget løfte om, at ingen skal lades i stikken. Vi, det amerikanske folk, beder dig gøre alt, hvad der står i din magt for at bringe den amerikanske statsborger, pastor, ægtemand og far, Saeed Abedini, hjem til familien efter hans tid i fængslet i Iran.’
Abedini har været fængslet i Iran i over to år. I den tid har der været mange kampagner og aktioner for hans frigivelse. Den 24. november skal Obama mødes med iranske embedsmænd for at diskutere atomspørgsmålet. Abedinis mor flygtede fra Iran til USA for nogle uger siden efter gentagne trusler.
Bodil