Tre frikirker i ny fælles menighed

SKAT’s nye krav om mindst 50 myndige medlemmer som forudsætning for fradragsret for gaver har nu ført til dannelsen af en fælles ny menighed – Frikirken Vestsjælland – hvor to eller flere ligeværdige og nogenlunde lige store kirker går sammen i et både administrativt og visionært fællesskab.

Visionen er gennem et endnu tættere netværk og forpligtende samarbejde at nå ud til flere byer på Sjælland og øerne.
Vedtægterne for Frikirken Vestsjælland er godkendt i foreløbig tre kirker – Pinsekirken Korsør, Pinsekirken Kalundborg og Kridtkirken på Møn. Vedtægterne er også godkendt hos SKAT. Sammenlægningen sker pr. 1. januar 2015.
Det nye kirkefællesskab er – uden hensyn til baggrund i noget bestemt kirkesamfund – meget åbne for inkludering af andre kirker i regionen, der måtte have lyst til at være med i samarbejdet, oplyser pastorteamet fra de tre kirker.