Ti nye missionærer ansat i LM

Luthersk Mission har nu 38 missionærer på missionærplakaten for 2015.

”Her midt i den mørke og kolde december er det forår med hensyn til missionæransættelser”, sagde generalsekretær Jens Ole Christensen i forbindelse med, at missionærstaben er blevet udvidet med hele ti nye missionærer.

Udvidelsen vil især kunne mærkes i Peru, hvor Mirjam og Rolf Burgdorf Leinum og deres fire børn har været den eneste danske missionærfamilie i Arequipa i 2014. Nu har de fået ægteparrene Katharine og Samuel Kofoed-Nielsen og Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger som kolleger. De nye missionærpar havde begge udsendelsesfest i de første to uger af januar og er nu ankommet til Peru. For første gang siden 2001 får LM også et missionærpar på Grønland. Det er vestjyderne Solveig og Søren Eriksen, som skal udsendes af Sømandsmissionen til Nuuk i løbet af foråret. Parret er associerede LM-missionærer.

s.2 nederst fra 'stribe' venstre Kofoed-Nielsen Katharine og Samuel 2014 d
Også ægteparret Katharine og Samuel Kofoed-Nielsen er rejst til Peru for at hjælpe menighederne i Arequipa.

Også Ægteparret Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger er rejst til Peru - hvor de også skal hjælpe menighederne i Arequipa med ungdomsarbejde og bibelundervisning.
Også Ægteparret Mathilde og Thomas Myhre Tarp Krüger er rejst til Peru – hvor de også skal hjælpe menighederne i Arequipa med ungdomsarbejde og bibelundervisning.

Ægteparret Solveig og Søren Eriksen rejser til Nuuk i foråret. De hørte Guds kald til Grønland, mens de opholdt sig i Israel.
Ægteparret Solveig og Søren Eriksen rejser til Nuuk i foråret. De hørte Guds kald til Grønland, mens de opholdt sig i Israel.