Dansk kristen komiker på turné

Jakob Svendsen turnerer med  ’Kristen i Krise’. Foto fra Geist.
Jakob Svendsen turnerer med ’Kristen i Krise’. Foto fra Geist.

Gymnasielærer og komiker Jakob Svendsen optræder både for kristne og ikke-kristne med sit stand-up show ’Kristen i Krise’. Han er på turné i 10 danske byer fra 4. marts til 9. april.

Det handler ikke om at omvende folk, men om at fremme en snak om troen – gennem humor, fortæller Jakob Svendsen. Showet handler bl. a. om de ting, som kan virke vanvittige for ikke-kristne, fx det at kristne beder bordbøn. Komikeren, som snart starter sin turné, holdt sit show for fulde huse to gange i efteråret.

– De ikke-kristne kom bagefter og sagde tak for, at jeg havde givet dem indblik i en verden, de ikke rigtig kendte på forhånd. Og de kristne kom og sagde, at det er lige præcis sådan, man skal evangelisere i dag, fortæller Jakob Svendsen til Indre Missions Unges blad Geist.