Inspirationsdag i Randers samler kvinder fra hele landet

Kvinder i Netværk inviterer for fjerde gang danske kvinder til inspirationsdag. 

Merete Tangstad taler på inspirationsdagen i Randers.
Merete Tangstad taler på inspirationsdagen i Randers.

Lørdag den 18. april er der lagt op til en dag med fælleskab og inspiration til troen. Pinsekirken i Randers lægger lokaler til, når Kvinder i Netværk inviterer til inspirationsdag. Deltagerne kommer fra hele landet og fra mange forskellige kirkeretninger.

Elin Linde Fagerbakke kommer og underviser på formiddagssamlingen og igen om aftenen. Elin er grundlægger og leder af Kvinder i Netværk, Norge. Hun er også pastor i Salem Misjonsmenighet i Kristiansand.
Om eftermiddagen er det Merete Tangstad, som taler til kvinderne. Merete er grundlægger af “Kvinde til Kvinde” (KTK), som hvert år i august inviterer til kvindesamling i København. KTK er en del af Kirken i Kulturcenteret i København.

Vidnesbyrd fra Karin Kühl

I juni 2013 kunne man i Udfordringen læse om Karin Kühl fra Citykirken i Århus, som oplevede Helligåndens berøring og så sin datter blive helbredt. Det blev startet på et nyt liv i troen på, at Gud gør mirakler. I dag er hun leder af Gadekirken i Århus, hvor de hver fredag er på gaden for at vise og fortælle om Guds kraft. Karin vil på inspirationsdagen dele sit vidnesbyrd.
– Vi er i fuld forventning til at Gud vil gøre noget nyt i den enkelte deltager. Det er, når enkeltpersoner bliver sat i brand, at der kan ske en forandring i vores land, siger Sigrun Fryd.
Det var Sigrun Fryd, der i 2013 tog initiativ til at starte Kvinder i Netværk i Danmark. Hun har flere gange deltaget på samlinger i Norge, hvor Kvinner i Netverk har eksisteret i 25 år.
Teenagere er igen i år meget velkomne på konferencen. Sigruns datter Elisabeth vil sammen med et team stå for et oplæg om eftermiddagen og give de unge piger særlig opmærksomhed.
Tilmelder man sig inden 8. april, er der lidt penge at spare. Dagen koster 250 kr. og 150 kr. for teenagere og studerende. Efter den 8. april stiger prisen med 50 kr.

inspirationsdag for kvinder 15 til avis (1) Uge 13 og 15 tekstside