Flere beder for Jammerbugten

Vi har tidligere (uge 23, 2014) fortalt om en bedegruppe forJammerbugt kommune i Nordjylland, som samles hver onsdag i Kettrup Kirke ved Fjerritslev.
Nu fortæller Birgit Krogh, at der også i Brovst i samme kommune findes en bedegruppe ved navn ”Mandagspigerne”. De er mødtes gennem 25 år – den ældste i gruppen er 99 år. De mødes også på tværs af kirkeskel og er lige blevet interviewet til Lokalavisen HanboBladet.
Også Kirken i Fristedet, Brovst har en tværkirkelig bedegruppe (for både mænd og kvinder) som mødes hver torsdag.
Derudover er der flere andre bedegrupper i kommunen, som på vores kort er markeret med en mørkegrøn farve. Farverne afspejler ikke intensiteten af bøn eller andet. Kommunerne er blot markeret med forskellige grønne og gule farver for at markere det håb, der skabes med en forbønsgruppe i en kommune.