Inger Marie modtog Omsorgspris

Inger Marie Svinth modtog den nye omsorgspris af formanden for Dansk Kristelig Sygeplejeforening Grete Schärfe (th).
Inger Marie Svinth modtog den nye omsorgspris af formanden for Dansk Kristelig Sygeplejeforening Grete Schärfe (th).

Dansk Kristelig Sygeplejeforening (DKS) uddelte den nystiftede Omsorgspris på foreningens landsmøde den 27.- 28. marts på Diakonhøjskolen i Aarhus. Prisen, en glasstatue og en check på 2.000 kr gik til Inger Marie Svinth.
Med den nye pris vil DKS sætte fokus på den omsorg, som har ’trange kår i et sundhedsvæsen præget af effektivisering, standardisering, dokumentering og rationel tænkning’, hed det i pressemeddelelsen om omsorgsprisen.
– Prisen går til en plejeperson, der på en særlig måde har været en rollemodel for værdig pleje med medmenneskelighed og nærvær i fokus, siger DKS’ formand Grete Schärfe.
Det var Inger Marie, der skulle have prisen, fordi hun på ekstraordinær vis gjorde sig fortjent til den ved at være en kompetent sparringspartner, god kollega, altid i godt humør og altid parat til at hjælpe sine kolleger. Hun har overblik, er god til at tænke ud af boksen, og hendes løsningsforslag er der af og til ingen andre, der har tænkt på – heller ikke lægerne, lød vurderingen af prisvinderen.