Kvindedag gav nyt håb

s9_kvindedagPå Kvinder i Netværks inspirationsdag i Randers i lørdags var undervisning, vidnesbyrd og forbøn med til at opmuntre og give nyt håb.

”Se, jeg gør alting nyt” – var overskriften for Kvinder i Netværks inspirationsdag i Randers i lørdags. Omkring 125 kvinder var samlet til lovsang, undervisning og fællesskab.

Den norske hovedtaler og leder af ’Kvinner i Nettverk’, Norge, Elin Fagerbakke, talte om en ny begyndelse, om nåde, om mødet med en kærlig far, og der var stor respons til forbøn.
Der blev også delt vidnesbyrd om liv og situationer, der havde forandret sig, idet Gud kom til. Og der var vidnesbyrd om helbredelser og Guds ledelse i hverdagslivet.
Sigrun Fryd fra ledergruppen ser med glæde tilbage på inspirationsdagen:
– Jeg synes, vi havde en fantas-tisk dag. Guds Ånd var stærkt til stede, og mange fik en berøring af Gud. Efter formiddags- og aftensmødet var der sat tid af til forbøn. Man kan sige, at vores ”varemærke” er, at vi tilbyder at bede for deltagerne. De kommer med en klar forventning om at kunne modtage forbøn, og det kan de, fortæller Sigrun.
Kvinder i Nettverk, Norge holder nordisk kvindekonference i Kristiansand fra 22. – 25. oktober. Her taler bl.a. Heidi Baker, som også besøger København fra den 7. – 10. maj.

Udfordringen har spurgt nogle af deltagerne, hvad de fik med sig hjem fra kvindedagen:

s9_NubiaNubia Corneliussen, Sjellebro:
– Det var en fantastisk dag for mig! Jeg har været med som forbeder og er kommet hjem med en rigtig god fornemmelse af, at jeg har givet det videre, som Gud har lagt i mig. Samtidig er jeg også blevet givet en masse.
Det var så livgivende at sidde og snakke med andre kvinder, dele hjerte, lytte til deres historier og også dele af min egen. Der var en dejlig og afslappet stemning i blandt os og i Guds nærvær. Budskabet har givet mig håb: Gud gør alting nyt!!

s9_BeritPoulsen_PortrætBerit Poulsen, Assentoft:
– Særligt er jeg opmuntret af de danske kvinder Merete Tangstad (leder af Kvinde til Kvinde, red.) og Karin Kühl (leder af Gadekirke i Århus, red.), der oplever Guds ledelse, ser helbredelser og en kirke, der rækker ud og gør en forskel. Det handler om Gud og at blive ledt af ham, og om kvinder, der giver udtryk for deres ”almindelighed” og svaghed, men vælger at have fuld tillid til Gud.
Også muligheden for over kaffen at møde andre, som oplever længsel, og at se Gud føre dem sammen med andre, der længes, er opmuntrende.
Jeg tager det med mig, at holde udkig efter andre kristne, der længes, og samtidig er jeg opmuntret i min egen hverdag til at leve nærmere Gud.

s9_KerstinKerstin Lagoni, Kelstrup:
– Det var første gang, jeg var med. Jeg nød den lækre mad og stemningen med så mange skønne kvinder, og at synge og kunne fordybe sig i lovsangen. Det der gjorde dybest indtryk på mig, var Karin Kühls vidnesbyrd. Hun fortalte fra sit liv, hvordan hun voksede i tro og nu tjener Gud med hele sit liv. Hun beder nu for syge i Jesu navn og oplever, at mennesker bliver helbredt og sat fri. Den længsel som Gud har lagt i Karin, har Han også lagt i mig. For ca. et halvt år siden var jeg gået ned med stress, men Gud mødte mig, og Helligånden tændte en brand i mig. En brand for at se mennesker bliver frelst, helbredt og sat fri, fordi jeg selv har oplevet det. Danmark har brug for kristne, der brænder og lader sig lede af Helligånden. Vi kan ikke gøre det i egen kraft.