SommerGospel koncert med Emmelie de Forest i Kolding

Emmelie de Forest, som vandt Melodi Grand Prix i 2013, har tidligere sunget i Steve Camerouns gospelkor i Randers.
Emmelie de Forest, som vandt Melodi Grand Prix i 2013, har tidligere sunget i Steve Camerouns gospelkor i Randers.

Lusangi Gospel Choir og Kolding Soul Children holder sommergospelkoncert sammen med Emmelie de Forest og band torsdag d. 18. juni kl.19.30 i Brændkjærkirken, Kolding.
– Det er fantastisk, at det er lykkedes at få Emmelie til Kolding. Emmelie synger solo på nogle af Lusangi Gospel Choir og børnegospelkoret Kolding Soul Childrens bragende gospelnumre. Desuden har hun også selv noget med i posen til os, fortæller Connie Ellgaard, som er formand for Lusangi Gospel Choir.
Den internationale grand prixvinder Emmelie de Forest har tidligere sunget i Steve Camorouns (Etta Camorouns søns) gospelkor i Randers. Emmelie de Forest er også blevet kåret som Årets Europæer i 2013, og hendes sang Only Teardrops topper hitlisterne i 15 lande, oplyser Henrik Engelbrekt Refshauge fra Lusangi Gospel Choir.
Bodil