40 år på Menighedsfakultetet

s2_Peter V. L. 26Peter V. Legarth har 40 års jubilæum på Menighedsfakultetet. Det bliver fejret med en reception den 11. juni. kl.15.00-16.30.
Den første spæde undervisning på Menighedsfakultetet (MF) blev givet af præster og teologistuderende i 1972. En af de første studerende, Peter V. Legarth, blev ansat som teologisk lærer den 1. september 1975 og kan i år med titel af professor fejre 40 års jubilæum som underviser og forsker.
– Blandt den første generation af MF-studenter blev Peter regnet for at være et “lyst hoved”, og han har siden til fulde levet op til de forventninger, som var knyttet til ham. Peter brænder for forskning, og hans undervisning er kendt for at være særdeles velforberedt og fair over for synspunkter, som han ikke selv deler, fortæller lærerrådsformand Kurt Christensen.
Peter V. Legarth blev cand. theol. i 1975 fra Aarhus Universitet. I 1990 blev Peter V. Legarth lektoransat og han tog i 1992 en teologisk doktoreksamen ved Lund Universitet. Han er nu kvoteansat seniorprofessor ved MF.