Jesus viser sig for muslimer i drømme og siger: ’Følg mig’

Flere artikler i Åbne Døres blad har fokus på, hvordan drømme fra Gud får muslimer i Nordafrika og Mellemøsten til at opsøge kristne for at lære mere om Jesus og den kristne tro. Foto: Åbne Døres blad, juni 2015.
Flere artikler i Åbne Døres blad har fokus på, hvordan drømme fra Gud får muslimer i Nordafrika og Mellemøsten til at opsøge kristne for at lære mere om Jesus og den kristne tro. Foto: Åbne Døres blad, juni 2015.

Selv der, hvor IS har dræbt de kristne, kan Jesus nå muslimerne, beretter Åbne Døres blad.

Enhver drøm, som kommer før dagens første bønnekald klokken 5, er fra Gud. Og mange muslimer bliver forbavsede over, at det er Jesus, som viser sig i deres drømme.

I Åbne Døres blad kan man læse mange eksempler på, at Gud kalder muslimer til tro på Jesus gennem drømme. Men når de senere bekender sig som kristne, kan det koste dem alt, fortæller generalsekretær Jørn Blohm Knudsen.

Shukri skulle til Mosul

I bogen ’Killing Christians’ fortæller Tom Doyle om irakiske Shukri og hans kone Khadija fra Falluja. De kom til tro på Jesus – og han kaldte dem til at rejse til byen Mosul, hvor IS havde dræbt eller fordrevet alle de kristne. Ægteparret drog afsted med deres to små børn. Under fredagsbønnen stillede Shukri sig foran en stor moské og uddelte bibler.
En dag sagde han til Khadija, at han denne dag ville få Jesus at se. Samme dag blev han dræbt og begravet i sandet af IS, mens han uddelte bibler. Men da familien fandt ham, lå han med et smil på ansigtet, og hans hånd pegede mod himlen. Han havde set Jesus.

Arfan blev udstødt

Nordafrikanske Arfan kom fra en from muslimsk familie. En nat i 2007 før første bønnekald drømte han, at en vesterlænding ved navn Drew trykkede en Bibel mod hans hjerte. Arfan følte sit hjerte blive renset og vidste, da han vågnede, at han måtte opsøge Drew.
Denne vesterlænding boede sammen med sin kone i landsbyen. De talte aldrig om deres kristne tro, men de viste andre kærlighed og var ikke korrupte. Arfan fortalte Drew om sin drøm, og Drew begyndte at undervise ham. Arfan holdt troen på Jesus hemmelig for sin familie i 6 måneder. Men en aften spurgte hans far:
”’Arfan, er du en kristen?’ Det kunne jeg kun indrømme. Fem minutter senere stod jeg uden for huset. Han havde smidt mig ud af mit hjem”, fortæller Arfan.
Han fik nu både hjælp og undervisning af de kristne og blev gift med en kristen pige.
– Vi savner stadig vores familier, men Gud gav os en ny familie, siger Arfan. Hans familie mødes med andre kristne i en hemmelig husmenighed. Men han har også oplevet den glæde, at en af hans muslimske venner kom til tro på Jesus. Denne ven var blevet berørt af, hvordan Arfan og hans kone bad sammen, og hvordan de levede med hinanden i familien.

Familie fik samme drøm

En muslimsk familie fra en lille landsby i et afsides bjergområde i Mellemøsten mødte også Jesus.
Først døde faderen, hvorefter en af sønnerne blev familiens overhoved. Kort efter så sønnen sin far i en drøm. Faderen lå på hospitalet, hvor Jesus viste sig for ham og sagde: ’Hvis du tror på mig, vil jeg give dig det virkelige liv’. Sønnen hørte også sin far svare: ’Ja, jeg tror på dig, men gå venligst hen til min familie. Jeg har en stor familie.’ Herefter var faderen sovet stille ind.
Nu fandt sønnen ud af, at ikke kun han selv, men også en søster havde haft den samme drøm. På et familiemøde tog hele familien imod Jesus som deres frelser. Men hvordan skulle de lære mere om troen i det muslimske land? Sønnen besluttede at skaffe sig 50 bibler. Også det lykkedes mod alle odds, fordi Gud på forhånd havde mindet en kristen om at hjælpe denne tidligere muslimske familie med oplæring i troen.