Bare skønt at være på Sommercamp med familien

Louise og Axel Bendixen med børnene Cecilie, Jonas og Ida har boet i campingvogn under sommercamp i Mariager.
Louise og Axel Bendixen med børnene Cecilie, Jonas og Ida har boet i campingvogn under sommercamp i Mariager.

Livestreaming gør, at man kan følge møderne i hallen, mens man sidder i campingvognen, fortæller Louise Bendixen fra Haderslev.

– Det er en stor glæde for os at komme til Sommercamp hvert år, siger Lousie Bendixen, som sammen med Axel har været på stævne i Mariager med parrets tre små børn.

Børnene (Cecilie på 7, Jonas på 4 og Ida på 1 år) har også været glade for opholdet. Jonas har været med på ’Miniguf’ for de 2-6-årige, og Cecilie har for første gang været med på ’Guf’ i år, fortæller Louise Bendixen.
– Det er aldrig fuldstændig ferie, når man tager afsted med små børn og også gerne vil deltage i møderne. Men det er ferie med et formål, understreger hun.

Livestream-møder

Man kan ikke få hele stævnet med, når man har små børn. Men det er da blevet til nogle aftenmøder og seminarer, mens venner fra kirken passede børnene.
Der var tre gæstetalere med på årets sommercamp, men Louise og Axel var især begejstrede for én af dem, nemlig Glyn Barrett fra UK. Han fortalte meget inspirerende om sin eksplosivt voksende kirke i Manchester City.
– Der var også en fantastisk god lovsang med musikere fra Mariager og andre kirker.
Men ellers er fællesskabet bare så vigtigt for os. Vi er her jo også sammen med menigheden, fortæller Louise.
Ægteparret fik dog også udbytte af flere arrangementer, som de ikke selv deltog i. På Sommercamp havde man nemlig i år livestreaming af møderne i hallen, så man kunne følge med i det hele fra sin campingvogn.
– Vi kan kun anbefale andre familier at investere i 1 uge på sommercamp, lyder opfordringen fra de travle småbørnsforældre.

Deltagerrekord

Der var over 5000 deltagere på Sommercamp. Det skyldes nok også, at flere var med på et wildcard, dvs. gratis ophold, siger Louise.
Hun kommer selv fra apostolsk kirke i Esbjerg, mens Axel stammer fra Haderslev. Han er ikke vokset op i en kirkelig sammenhæng, men kom som 18-19-årig med i pinsekirkens ungdomsklub. Her blev han taget godt imod og kom til personlig tro.
Familien er nu tilbage i Haderslev, hvor de hører til i pinsekirken i Multihuset.