Hollywood investerer i produktion af den norske Jesus-film ’Yeshua’

Hollywood har vist stor begejstring for en ny Jesus-film, der beskriver historien som set med apostlen Peters øjne.
Hollywood har vist stor begejstring for en ny Jesus-film, der beskriver historien som set med apostlen Peters øjne.

Elizabeth Fumero Muren har netop været i Miami og Los Angeles for at tale med to store distributionsfirmaer, som nærmest overbyder hianden for at producere en film om Jesus set gennem apostlen Peters øjne.
I første omgang havde filmprojektet en europæisk producent og et budget på 60 millioner kroner. Men så kom Hollywood producenten Sharon McIntosch ind i billedet. ”Så nu må vi tænke nyt og meget større”, forklarer Elizabeth F. Muren til Korsets Seier.
Nu har Elizabeth og hendes mand, Robert Muren, fået lovning på forhåndsfinansiering og distribution til hele verden for over 100 millioner kroner. Til sammenligning kostede den hidtil dyreste norske film, Kon-tiki, 93 millioner norske kroner.
Handlingen foregår i år 64, hvor Rom brænder, og de kristne bliver forfulgt. Disciplen Peter er blevet en gammel mand. Gennem hans mareridt og minder får vi del i hans oplevelser, fortæller ægteparret Muren.
– Da jeg var fem år gammel, talte Gud til mig om, at jeg en dag skulle nå stjernerne. Men det handler ikke om mig eller os, men om at gøre Jesus kendt i hele verden, siger Elizabeth F. Muren til Korsets Seier.