Nyt politisk album fra Kloster

Mikael R. Andreasen er aktuel med det nye album Half Dream, Half Epiphany.
Mikael R. Andreasen er aktuel med det nye album Half Dream, Half Epiphany.

’Half Dream, Half Ephiphany’ hedder det nye album fra Kloster. Gruppen har optrådt på Roskilde Festival og har tidligere fået rosende anmeldelser i musiktidsskriftet Gaffa og i Politiken.
Sangskriver Mikael R. Andreasen betegner selv det nye album som ’politisk’. Alligevel er troen i høj grad i fokus. Det handler ikke så meget om rød eller blå politik. Det handler mere om, at vi må tænke nyt om det at lede. Hvert eneste menneske har nemlig en uendelig værdi i sig selv. Derfor skal vi ’vaske hinandens fødder’, og det at lede handler om at tjene, forklarer Mikael R. Andreasen.
Sangskriveren synger sammen med norske Solrun Stig og amerikanske Sarah Hepburn, der har været en del af gruppen siden 2001. På det nye album medvirker musikere fra bl.a. Hymns from Nineveh med el-guitar og trommer.