Opret flere kristne børnehaver i hele landet

s4_igangsætterSøren Toft Jensen, som har taget initiativ til både Borgerkirken og den kristne børnehave Småland, vil gerne hjælpe private børnehaver i gang. 

– Lad os få oprettet kristne børnehaver i alle større byer! Det er ikke svært. Og vi vil gerne hjælpe andre.

Det siger Søren Toft Jensen, Silkeborg, som selv er en igangsætter.
Da han var 25, startede han en lille virksomhed på Langeland, som i dag er vokset til over 800 ansatte in Danmark, Polen, England og Belgien. Men Søren Toft Jensen er også en engageret kristen. Derfor har han også støttet opstarten af Borgerkirken, der er en udadvendt frimenighed i Silkeborg. Og han har sammen med andre kristne taget initiativ til og økonomisk støttet opstarten af børnehaven Småland. Det er en privat kristen børnehave – hvor der altid er venteliste. Forældre har nemlig som regel ikke noget imod, at børnene får noget bibelhistorie, hvis de blot trives i de gode og trygge omgivelser.
– Og hvorfor kun gøre det ét sted? spørger Søren.
Han mener, det samme kunne gentages i mange byer i Danmark, hvis der blot er nogle kristne, der vil tage initiativ, og man finder en dygtig leder.
– Vi har beskrevet vores projekt, så andre kan lære af det, og vi vil gerne hjælpe andre i gang. For det er en god mulighed for at give børnene en god start i livet og påvirke dem i en god retning, pointerer Søren, der selv har haft gavn af få kristendommens budskab og værdier præsenteret som barn og ung.
Søren Toft Jensen kan kontaktes på stj@borgautomotive.dk