Anne Marie opgav ikke sin drøm

Anne Marie S. Holmsgaard har netop debuteret med albummet ”Desert Land Redeemed”.
Anne Marie S. Holmsgaard har netop debuteret med albummet ”Desert Land Redeemed”.

Siden Anne Marie Sangill Holmsgaard var 20, har hun skrevet sange ud fra sin personlige relation med Gud. Nu har hun som 36-årig udgivet et album.

Lige fra hun var ganske ung har Anne Marie Sangill Holmsgaard haft en idé om, hvad hun ville med sit liv. Men rejsen dertil blev nok noget længere end forventet.

Som 20-årig rejste Anne Marie på bibelskole og fik i løbet af skoleopholdet udviklet et mere personligt forhold til Gud. Hun begyndte at skrive sange, som tog udgangspunkt i hendes personlige liv.
– Det var noget, som bare ville ud. Jeg var fuld af ild og brand og klar til at rejse ud for at dele Guds kærlighed med hvem som helst, men det var endnu ikke tiden. Det var hårdt. Jeg var bange for at miste passionen og opgive drømmen om det, jeg ikke helt kunne sætte ord på, fortæller Anne Marie.
Hun gik derefter i gang med en uddannelse som bygningskonstruktør, fordi det interesserede hende, og hun tænkte, at det var en uddannelse, hun kunne bruge mange forskellige steder. Drømmen om at rejse ud i verden levede stadig.
– Snart havde jeg fast arbejde, god indtægt, bil og lejlighed – men det var ikke det, der var min drøm. Det var i denne periode, jeg skrev sangen “Live the Life”, nok mest som en påmindelse til mig selv om at holde fast i drømmen og passionen, siger Anne Marie.

Fra drøm til virkelighed

I dag bor Anne Marie i udlandet sammen med sin mand og er med andre ord godt i gang med at leve drømmen ud. De har ét barn, og et andet er på vej.
Gennem årerne blev det til flere sange, og med albummet Desert Land Redeemed håber Anne Marie at kunne inspirere og opmuntre andre til at udleve livsdrømmen – i stedet for blot at lade den forblive en drøm.
Hun har selv erfaret, hvordan andres opmuntringer kan give det nødvendig skub til at igangsætte et projekt.
– Jeg delte ofte mine sange med venner og brugte dem lejlighedsvis til små koncerter forskellige steder. Mange gange blev jeg opfordret til at indspille sangene, men det var svært at finde tiden og modet. Sidste skub kom fra en god ven, Ernst Samuel Svendsen, som også blev arrangør og producer på albummet, fortæller Anne Marie.
Desert Land Redeemed indeholder 12 numre – alle med tekst og musik af Anne Marie.
– Min livsrejse har langt fra været en direkte rute fra A til B. For mig er livet snarere et eventyr, en rejse, som udfolder sig, idet jeg sætter mig i bevægelse. Der er opture og nedture, omveje og genveje, glæder og sorger, håb og bekymring, tro og tvivl – og midt i det alt sammen er der en Gud og Far, som er god, og som elsker mig, lyder det fra den talentfulde sangskriver.
På facebook.com/DesertLandsRedeemed kan man læse baggrunden for sangene og se videoer, efterhånden som de bliver produceret.
Albummet koster 80 kr. og kan købes på digibutik.dk og streames på Spotify, Apple Music m.fl.