Finsk forbønsleder tror, at Danmark får betydning

Päivi Heikkila (tv) tolkles af Bente Fischer Nielsen.
Päivi Heikkila (tv) tolkles af Bente Fischer Nielsen.

Ca. 100 forbedere fra 22 byer mødte op til forbønsdagen i lørdags i Citykirken i Aarhus med Päivi Heikkila fra Finland.

– Vi havde et utrroligt godt og opbyggende møde, fortæller Bent Christiansen fra Bedehus.dk, som havde indkaldt til mødet.
– Det var en af de regionale samlinger, som vi arrangerer for de forbedere, der koncentrerer sig om bøn for deres byer.
Vi har tidligere haft en samling i Odense. Den næste samling bliver i Næstved den 28. november, fortæller Bent Christiansen, som er tidligere højskoleforstander og koordinator for Bedehus.dk.

Også møder i Slagelse, Kolding og Høje-Taastrup

I forbindelse med Päivi Heikkilas besøg i Danmark blev der også arrangeret et møde søndag i Apostolsk Kirke i Slagelse. Her kom også forbedere udefra, og der var stor begejstring for at gøre mere ved forbønsarbejdet i den del af Sjælland.
Mandag aften blev der holdt en samling i højskolesalen på Kolding Internationale Højskole, som blev fyldt med forbedere fra det sydjyske område. Også en forbeder helt fra Korsør dukkede op, da han ikke kunne deltage i mødet i Slagelse.
Päivis turné i Danmark sluttede i Høje Tåstrup, hvor der var arrangeret et møde i Citykirken tirsdag aften.
– Jeg er meget opmuntret over, hvor hurtigt der opstår bedegrupper i de danske kommuner. I Finland tog det os længere tid. Men jeg tror, Danmark hurtigere vil komme i gang med at se Guds værk, og jeg tror, Danmark vil få en strategisk betydning i forhold til Europa. Mange profetier har forudsagt, at en ny bølge af kristen fornyelse vil brede sig fra Norden ned i Europa i de sidste tider, fortæller Päivi Heikkila.