Tidligere norsk statsminister med til missionskonference

Kjell M. Bondevik har været Norges statsminister to gange.
Kjell M. Bondevik har været Norges statsminister to gange.

Lindsay Brown fra Lausanne-bevægelsen og Norges tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik deltager i denne uge i LINK-konferencen om global mission på Fjellhaug Internasjonale Høyskole, skriver KPK.
Lausannebevægelsens leder, Michael Oh, skulle have været hovedtaler for arrangementet, men han måtte trække sig i sidste øjeblik. I stedet kommer Lindsay Brown, som er International direktør i Lausannebevægelsen. Lindsay Brown har tidligere været international direktør i IFES, den internationale KFS-bevægelse.
I år er omkring 20 internationale unge ledere fra hele Europa inviteret med. Disse er delegater til Lausannebevægelsens Younger Leaders Gathering i 2016.
Link er NORMEs (Norsk Råd for Misjon og Evangelisering) årlige missionskonference, som samler ledere fra kirke- og missions-Norge. Blandt bidragsyderne i år er Dag-Håkon Eriksen, Rune Edvardsen og Hjalmar Bø. Stefan Gustavsson, som leder Evangelisk Alliance i Sverige, holder oplæg om «Scandinavia and the Future of Global Mission».
– Jeg er meget spændt, og nu har vi også fået bekræftet, at Kjell Magne Bondevik kommer tirsdag aften, hvor temaet er «Elsk din fjende». Det blir spændende med indslag fra folk, som har arbejdet i Israel og Palæstina, siger daglig leder i NORME, Anne Lise Søvde.
Lovsangen bliver ledet af canadisk-israelske Jamie Hilsden.