App’en BibelTid guider gennem kirkeåret

Præst og generalsekretær Robert Bladt har skrevet app’ens korte forklaringer og reflektionsspørgsmål til den enkelte søndags tre bibeltekster.
Præst og generalsekretær Robert Bladt har skrevet app’ens korte forklaringer og reflektionsspørgsmål til den enkelte søndags tre bibeltekster.

Fra 1. søndag i advent kan det nye kirkeårs tekster læses på ’BibelTid’.

Bibellæser-app’en BibelTid præsenterer nu en læseplan for alle dem, som ønsker at følge kirkeårets læsninger.

Præst og generalsekretær i Kristeligt Forbund for Studerende, Robert Bladt, har skrevet korte forklaringer og refleksionsspørgsmål til kirkeårets tekster. Hans bidrag bliver bragt i BibelTid med start i ugen op til 1. søndag i advent.

Læses alene eller sammen med andre

Hele det nye kirkeår vil det så være muligt at følge denne læseplan. Man kan læse alene eller invitere andre til at læse sammen med en og dele tanker og spørgsmål med hinanden i app’ens kommentar-funktion. Til hver uge er der tre tekster og tre forklaringer samt ”Ugens salme” fra Den Danske Salmebog.
Robert Bladt er forfatter til andagtsbøgerne Anno Domini og Anno Gratiae, som begge er skrevet over kirkens to tekstrækker, så han har et grundigt kendskab til kirkeårets tekster og temaer. Desuden er han kendt som en dygtig formidler og en skarp teolog, så der bliver noget at se frem til, understreger landsleder Lasse Holgaard Iversen fra Bibellæser-Ringen.
BibelTid er udviklet af Bibellæser-Ringen og kan gratis downloades i Appstore og Google Play. Siden lanceringen i august 2015 er BibelTid blevet downloadet ca 2400 gange.
Bibellæser-Ringen er en selvstændig organisation, der arbejder for at fremme bibellæsning i Danmark. Visionen er, at folk får en ”fortrolighed med Bibelen”, hvilket kommer af at leve med Bibelen i sin hverdag. Derfor er vores mission at åbne Bibelen for alle, forklarer Lasse Holmgaard Iversen.